Kontakt / Om os

BOLSKOVHUS

 
Vores gård "Bolskovhus" ligger i Nordjylland, i udkanten af Rold skov. Gården er opført i 1856 og har et jordtilligende på 7,7 hektarer. Jorden er udlagt til græs og hestefolde samt lidt skov.
Gården ligger i et naturskønt område, rigt på dyre- og fugleliv. Dådyrene kommer helt tæt gården, fasanerne går i haven og rævene leger på gårdspladsen. Fra vinduet kan vi nyde de facinerende rovfugle.
Vi har boet her siden 1992 og har ikke fortrudt at vi skiftede bylivet ud med et liv på landet. Vi trives med vores heste, katte og ikke mindst vores hunde.  
 
 
Lis-Linda
 
Lis-Linda er udlært som serigraf og arbejder på en serigrafisk virksomhed som grafisk tegner.
Lis-Linda har været "hestepige" siden hun var barn og har altid været omgivet af dyr
Lis-Linda har i mange år været aktiv konkurrence rytter på sine Islandske heste, men det er lagt på hylden for at koncentrere sig mere om hundene og deres træning. Hun nyder dog stadig sine heste men nu mest som skovtursrytter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allan
 
Allan arbejder til daglig som pedel på en
lokal skole.
Allan er først blevet rigtig "dyreven" da han fandt sammen med Lis-Linda og nu deler han hendes store interesse.
Allan har ligeledes været en aktiv rytter men synes at brugsarbejdet og træningen med hundene er sjovere. Han deltager dog stadig i arbejdet med hestene men overlader ridningen til Lis-Linda. Han kan dog godt lokkes til en ridetur i ny og næ.
Derudover bruges fritiden på pasning og vedligeholdelse af Bolskovhus
Lis-Linda Pedersen & Allan Nielsen | Tisted Holter 7, DK-9510 Arden  | Phone: + 45 6167 4955 | bolskovhus@gmail.com